GOBS
Date 
29.11.2024Friday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

GOBS

Gobs annoncerer karrierens hidtil største indendørs headline-koncert i K.B. Hallen i november 2024

 

Gobs annoncerer sin kommende koncert i K.B. Hallen lige i hælene på sin totalt udsolgte ’Knuste Hjerter Heler Aldrig’ tour, hvor mere end 6.000 fans oplevede den talentfulde sanger ved fem koncerter på tværs af landet. Den netop overståede tour havde samme titel som Gobs’ seneste album. Et album der tog Danmark med storm og gik direkte ind som #1 på den danske officielle hitliste.

 

Kort tid efter blev albummet fulgt op af det altoverskyggende hit ’Tak For Sidst’, som endte med at slå alle rekorder og lå #1 på den danske officielle hitliste i imponerende 13 uger i streg fra udgivelsesdatoen og frem. Siden har Gobs udgivet hit-singlerne ’Et Sted Herude’ og ’Forsvinder’ feat. Branco.

 

Udover imponerende 200 millioner streams i karrieren, så har Gobs også haft sange på radiofladen, bl.a. hittet ’Frie Fugle’ feat. Hjalmer. Han har modtaget flere priser og nomineringer på begge sine albums ’INTET TIL ALT’ og ’Knuste Hjerter Heler Aldrig’, ligesom sange som ’Tro På Kærlighed’ og ’Stupid Man’ feat. Thomas Helmig & Mike Lowrey på ingen tid gik platin.

 

Bag kunstnernavnet Gobs, møder vi 24-årige Victor Gaardboe, som for alvor startede sin karriere i 2019, med en række singleudgivelser. De blev fulgt op af det første værk ’Monolog’ (EP 2021) med bl.a. fanfavoritterne ’Elskede’ og ’Kig Min Vej’.