GILLI
Kiko Club II
Date 
20.12.2024Friday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

GILLI

Kiko Club II

Efter en succesfuld residens med 4 udsolgte Kiko Club koncerter i Store VEGA annoncerer Gilli nu Kiko Club II i K.B. Hallen til december 2024.

Med en unik sans for at genreblande og revolutionere popmusikken, og over en milliard streams i bagagen, er Gilli langt fra færdig med at forme det danske musiklandskab. Med hans fantastiske optrædener i Royal Arena i 2022, på Smukfest’s Stjernescene i 2023 og senest hans magtpræstation ved 4 x udsolgte Store VEGA i december 2023, har Gilli genopfundet og løftet sine liveshows til helt nye højder. Nu annoncerer hitmageren og streaminggiganten Kiko Club II i K.B. Hallen d. 20 december 2024.

Om koncerterne i VEGA udtalte Politiken: “Salen havde mildt sagt ikke haft et roligt øjeblik, siden han åbnede med ’Vai Amor’. Den første af fire udsolgte koncerter med Gilli i Store Vega var den perfekte optakt til, at han næste år indtager Orange Scene. “ og kvitterede med 5 hjerter. Gaffa var ligeledes begejstrede og udtalte i deres 4-stjernede anmeldelse: ”Som en koncertrække kilet ind i mellem sidste års mesterværk i Royal Arena og næste års tilløbsstykke på Roskilde Festival - ja så er der ingen tvivl om at Gilli (& venner) er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for.”

Gillis koncerter de sidste par år er også blevet rost af anmeldere, med udtalelser som; ”Koncerten var som et overdådigt kapitel i nyere dansk musikhistorie” og ”Showet var helt enkelt gennemført. Der blev ikke sat en fod forkert.”  fra bl.a. Politiken og Soundvenue, akkompagneret af 5 og 6-stjernede anmeldelser. Til sommer lægger Gilli vejen forbi Roskilde Festival og spiler sin debutkoncert på festivalens ikoniske Orange Scene.

 

I november 2023 glædede Gilli sine fans med udgivelsen af EP’en, "Kiko Club", hvis alle 8 numre straks indtog toppen af Spotifys Top-50. Med dens smittende festhymner og farverige og eklektiske lydbillede, overskrider EP’en genregrænser og fejrer en verden af festlige rytmer med globale musikalske påvirkninger. Gilli startede sin musikalske rejse, som grime-rapper med gruppen B.O.C i 2010, og kan nu bryste sig med at være en af Danmarks mest indflydelsesrige og banebrydende kunstnere nogensinde. Siden sin debut EP ”Ækte Vare” fra 2015 har han konsekvent genopfundet sin lyd ved at fusionere elementer fra forskellige musikgenrer, herunder spansk guitar, afrobeats, baile funk, jersey club og meget mere. Gilli var i 2023 for 9. år i træk at finde blandt Spotifys 10 mest spillede artister, hvoraf han I 6 af de år har været den #1 mest spillede artist. Med mere end syv succesfulde albums og EP’er, samt tonsvis af singler har Gilli cementeret sin position som en af de mest prominente figurer på den danske musikscene, og han blev den første dansksprogede kunstner til at nå en milliard streams; en milepæl han endda nåede for flere år siden.

 

Publikum kan se frem til at opleve de mange hits udfoldet i et energisk og engagerende liveshow, når Gilli åbner dørene i K.B. Hallen og inviterer fans ind til ’Kiko Club II’ i december 2024.