Dropkick Murphys
Date 
28.01.2025Tuesday
Time 
18:30Doors
20:00Expected concert start

Dropkick Murphys

Efter en medrivende koncert på dette års COPENHELL vender Dropkick Murphys tilbage til DK i 2025 med headline show i K.B. Hallen

 

Få bands skriger ”indigneret arbejderklasse” lige så højt og insisterende som Dropkick Murphys. Bandet er med afsæt i både britisk punk, amerikansk hardcore og irsk folkemusik blevet et af tidens største punknavne. Kæmpehittet ”Shipping off to Boston” opnåede enorm popularitet i både punkmiljøet og i mainstreamsfæren, særligt efter at det var en del af soundtracket til Martin Scorseses Oscar-belønnede film ”The Departed”, og de efterfølgende udgivelser ”Going Out in Style” og ”11 Short Stories of Pain” fra henholdsvis 2011 og 2017 cementerede bandets status og hitlistetække.

 

Gruppen har udgivet intet mindre end 11 studiealbummer i løbet af 27 år – det nyeste, ”This Machine Still Klills Fascists”, er en akustisk indspilning af hidtil uudgivne Woody Guthrie-sange, som trækker væk fra deres sædvanlige lyd, men ikke desto mindre passer fantastisk ind i det store musikalske repertoire. Dropkick Murphys er et band, der kan samle publikum på tværs af generationer til en kæmpefest. Dette er noget de har gentaget af flere omgange. Senest på dette års COPENHELL, hvor de gav en hæsblæsende koncert på Helvíti.

 

Oplev de rutinerede Boston-punkrockere, når de gentager succesen i K.B. Hallen til januar 2025.